Om gezond te blijven, moet je bewegen. Dat kun je alleen met de juiste, desnoods op jouw voeten aangepaste schoenen. Te weinig mensen beseffen de belangrijke rol die comfortabele schoenen spelen om voetproblemen (maar ook pijnlijke enkels, knieën en rug) minstens te verlichten en soms op te lossen. Voor dames hebben we een ruime collectie van de merken Durea, Finn Comfort en Xsensible. Voor de heren hebben we keuze uit Gijs, Finn Comfort en Rockport.

Alle schoenen hebben een uitneembaar voetbed, zijn er in diverse breedtematen en bestaan 100% uit kwalitatief leder. Daarnaast zorgen deze schoenen voor een goede afwikkeling van de voet en voor een goede ondersteuning, heel de dag door!

Naast de kwaliteiten van een goede comfortschoen heeft ieder merk zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Finn Comfort heeft een uitstekend extra ondersteunend voetbed, de pasvorm van een Durea schoen is uniek en Xsensible heeft zijn eigen stretchleder. Vraag zeker in de winkel naar meer informatie over de schoenen.