Moet ik een afspraak maken voor een ganganalyse?

Ja, u dient steeds een afspraak te maken voor orthopedie. Dit kan je best telefonisch op +32 (0)3 669 92 53. Afspraken zijn mogelijk op weekdagen van 9u30 tot 17u30 en op zaterdag van 9u30 tot 16u30. Op donderdag en zondag zijn wij gesloten

Heb ik een voorschrift nodig voor steunzolen?

Nee, dit is niet nodig. Wenst u een terugbetaling van uw ziekenfonds, hebt u wel een voorschrift nodig van een specialist (bij kinderen mag een kinderarts ook). Nederlanders hebben geen verwijsbrief nodig voor de zorgverzekering.

Hoeveel kan ik terugtrekken van steunzolen?

Als u een voorschrift hebt van een specialist, trekt u +/- € 50 terug van uw ziekenfonds. Voor Nederlanders is dit afhankelijk van uw zorgpakket. Meer informatie vindt u op de pagina terugbetaling ziekenfonds/zorgverzekering.

Zijn de steunzolen enkel geschikt voor sportschoenen?

Nee, zeker en vast niet. De steunzolen kunnen in alle schoenen gedragen worden die zich daartoe dienen. Afhankelijk van uw noden, wordt de steunzool op uw maat gemaakt.

Kan ik mijn steunzolen reinigen?

Ja dit kan, met water en een zachte schoenzeep (bijvoorbeeld Collonil Clean & Care). Laat ze niet bij een warmtebron drogen!

Kan de bovenlaag van de steunzolen vervangen worden?

Ja, dit kan. Dit neemt ongeveer 20 minuten in beslag en kost € 20. Uiteraard wordt er door ons gecontroleeerd of de steunzolen nog voldoende functioneel zijn.